Trainingen & Evenementen

Paardrijden is zoveel meer...


De clinics en workshops die wij aanbieden zijn een toegangkelijke en effectieve manier om op een snelle manier veel inzichten te krijgen. Of het nu gaat om de ruiter, het paard, of algemene ondersteunende middelen. Het centrale punt in de trainingen die wij aanbieden is "Paardrijden is zoveel meer".
Dag-workshop Ruiter Coaching: "van Plezier naar Passie en Prestatie!"

In deze dag-workshop ga je werken aan je focus & concentratie. Je leert oefeningen om beter te focussen en minder aandacht te geven aan afleidingen. Je gaat diverse ontspanningensoefeningen uitproberen en ze te paard testen. De fysieke fitheid van jou als ruiter wordt bekeken en je krijgt een aantal workout oefeningen die je kunnen helpen je "body balance", kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. We gaan je helpen met het uitwerken van de doelen die je wil bereiken. Hoe je ze wil bereiken, wat je ervoor gaat doen en waarom je dit resultaat wil. In deze dag-workshop is er voor alle deelnemers ruimte om te paard oefeningen te doen, of het nu gaat om concentratie, ontspanning of je body balance. Datgene wat voor jouw het meest van belang is pikken we er uit. Met een maximum van 8 personen kan er op individueel niveau gewerkt worden! 

Datum: Zaterdag 25 november 2017 

Locatie: De Swolgse Manege - Gun 26A, 5866CC Swolgen

Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Prijs: € 47,50 inclusief werkboek

Consumpties zoals koffie, thee en fris kunnen ter plaatse worden besteld. Na inschrijving zullen de gezonde 😉 lunch mogelijkheden worden doorgegeven waaruit een keuze gemaakt kan worden. 

Let op: Bij deze dag workshop is het sterk aan te bevelen een "eigen" paard mee te nemen zodat het geleerde in de praktijk kan worden toegepast. 

Inschrijven: Stuur je naam, adres, telefoonnummer en de workshop waaraan je wenst deel te nemen aan info@paardrijdenonline.nl en je ontvangt van ons een bevestiging, factuur en verdere informatie.
Wekelijkse Riders Workout! Fitness Speciaal voor Ruiters

Gezellig 1 x per week sporten met een groep ruiters! Tijdens de Riders Workout ga je in een ongedwongen omgeving met andere ruiters en amazones aan het werk. Tijdens de workout ga je aan de slag met oefeningen om je "body balance" te verbeteren, je werkt aan fysieke kracht en je algemene conditie. Daarnaast wordt er afgewisseld met ontspanningsoefeningen zoals je ademhaling. 
Debby Hanssen, zelf recreatief ruiter en al jaren verbonden aan enkele top (dressuur) ruiters, weet als geen ander welke oefeningen het beste passen bij de ruiters!

Sportcoach: Debby Hanssen

Locatie: Horst aan de Maas

Aanvang: doorlopend elke donderdagavond

Tijd: 19:30 - 20:30

Meer informatie en inschrijven via: info@debsports.com