woensdag 22 juni 2016

Het vernieuwde Paardrijden Online, voor ruiters die willen groeien

Het eerste blogbericht van het compleet vernieuwde Paardrijden Online is een feit.

Wat ik in 2015, toen nog vanuit Engeland, begon als een hobby project is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.


Webshop

Vanaf februari 2016 is de met Paardrijden Online verbonden webshop Top Horse Outlet live. Inmiddels is de webshop al weer enkele maanden volop actief met de ontwikkeling van de Phantom Horse Wear collectie. Deze collectie is exclusief via de webshop te verkrijgen. Maar.... er miste iets. 
[Update: per april 2017 is de Top Horse Outlet webshop uit de lucht aangezien Nicole weer actief is in het manegebedrijf; de Swolgse Manege]


Meer dan producten alleen

Om mensen echt te helpen met groeien als ruiter is het aanbieden van producten alleen niet genoeg. Er is informatie nodig. Om de noodzakelijke informatie eenvoudig toegankelijk te maken is de oude "hobby blog" Paardrijden Online in ere hersteld. Hier heb ik een plek gecreeƫrd waar ik tips, technieken en trends deel die jou helpen te groeien als ruiter.

Inmiddels licht het resultaat voor je. Met enige trots presenteer ik het vernieuwde Paardrijden Online.


Krachten bundelen

Hoe meer kennis ik vergaar, hoe meer ik besef dat er nog zoveel meer te leren is! Juist hierdoor ben ik opzoek gegaan naar specialisten in specifieke paard gerelateerde gebieden.

Voorwaarde van ieder specialisme is de groeipotentie voor ruiters. Daarnaast staat genieten met en van paarden voorop.

Inmiddels zijn de eerste samenwerkingen gestart. Zo staat het GRATIS live webinar "Leer net zo "cool" te presteren als Jeroen Dubbeldam" gepland voor dinsdag 19 juli. Tijdens dit webinar zal sportcoach Debby Hanssen haar unieke coaching systeem delen. Daarnaast worden direct toepasbare technieken uitgelegd, die van het rijden op concours net zo'n prettige ervaring maken als thuis.

Andere evenementen staan in de planning, hier binnenkort meer over.


Samenwerken met Paardrijden Online?

Indien jij een paardgerelateerd specialisme hebt een graag samenwerkt, dan hoor ik graag van je. Stuur gerust een berichtje via het contactformulier of bel gewoon.

Groetjes en tot snel,

Nicole Banens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten